Nejprve tu byla Škola síly: online učebnice základů silového tréninku od A do Z, projekt, který nemá na českém internetu obdoby a na který jsme dodnes v KB5 pyšní. 

Pak přišla #KB5vyzva: série dvanácti návyků, od dechových cvičení přes otužování, stravu až po… no, nejpopulárnějšího Neřáda zmiňovat netřeba.

Díky úspěchu a pozitivnímu ohlasu na předchozí KB5 seriály jsme stáli před nelehkým úkolem – co dále? Chtěli jsme nabídnout něco jiného, nového (“nového”), a hlavně praktického, nejen miš-maš mouder a cviků bez ladu a skladu, a to nejen pro žáky našich KB5 Gymů, ale i fanoušky, kteří k nám pravidelně jezdí na semináře.

Většina našich žáků si na doma pořídí lehčí kettlebell – dámy např. 8 kg, pánové 16 kg, a však poměrně rychle zesílí a z lehké kettlebell “vyrostou”. Parafrázuji-li pana Karfíka, “nezbavuj se lehčí kettlebell, nezbavuj se lehčí kettlebell, jinak se z toho… jinak… “ jinak se ochuzuješ o spoustu výborných cviků pro lehčí a variabilní dny, které ti umožní zůstat zdravý, silný, bez bolesti, dobře se hýbat, získat tzv. “mezisílu” a tedy – zesílit! 

S radostí vám tedy představuji dvanáctidílný seriál KB5 Lite – nultý díl s nudným úvodem, a pak díl první, s prvním výukovým videem. 

KB5 Lite: Úvod

 

KB5 Lite: Varianty svatozáře, viklajícího pohárového dřepu a kettlebell Fench Press

Sledujte seriál, cvičte, a pokud se vám seriál líbí, sdílejte jej prosím na Facebooku, Twitteru, pošlete jej e-mailem kolegovi. Děkujeme za vaší přízenň a podporu.

Zdar a sílu!

Pavel Macek, šéfinstruktor školy KB5

Přehled jednotlivých dílů

  1. Proč se nezbavovat lehké kettlebell plus první výukové video
  2. Kettlebell páka + ohlá páka pro zdravá, mobilní a odolná ramena
  3. Kettlebell pullover
  4. Rotace ruky, hlavy a press v kettlebell get-upu
  5. Drily na aktivní zdvih nohy s kettlebell vleže
  6. Windmill série v kettlebell get-upu
  7. Kontražidle streč v kleku s kettlebell nad hlavou
  8. Kettlebell windmill
  9. Rotátor ramene
  10. Hack-dřep
  11. Jefferson curl
  12. Hokejový deadlift s kettlebell

Chceš se hýbat lépe, dostat se do kondice, zesílit?

Pošli nám email pomocí formuláře níže a rezervuj si zkušební lekci ZDARMA!

• Krok 1: Rozhodni se, do kterého KB5 Gymu se chceš přijít podívat. Nepotřebuješ žádné speciální oblečení ani vybavení – stačí tričko, kraťasy, tenisky anebo bos.

• Krok 2: Rezervuj si lekci ZDARMA. Nejsou potřeba žádné předchozí zkušenosti či kondice – jen chuť se sebou něco dělat. Domluv se na první lekci ještě dnes! 

    Jméno a příjmení

    Tvůj email

    V kterém KB5 Gymu chceš přijít na zkušební lekci ZDARMA? (Praha 3, Brno, Hradec Králové, Zlín, Bratislava, Nitra).

    Chystané webináře, semináře, certifikace a další akce!