Kettlebell: KB5 Minimum Workbook ke stažení zdarmaÚčastníci (i budoucí účastníci) našich kurzů pozor!

Jak jsme vás informovali na našich Facebook stránkách a v diskuzním fóru, připravili jsme pro vás první ze série online materiálu ke stažení, které jsou speciálním bonusem k našim kurzům. Zřídili jsme na našem portálu novou sekci s názvem „ke stažení“, kam budeme bonusové materiály postupně umisťovat.

Jako první jsme uploadovali tréninkový manuál k našemu nejpopulárnějšímu semináři – Kettlebell: KB5 Minimum Workbook. V materiálech, které jste obdrželi na semináři, jste dostali stručné a jasné pokyny k sestavení si vlastního domácího programu. Řada začátečníků nás však poprosila, jestli bychom nemohli sepsat a dát k dispozici nějaký konkrétní vzorový tréninkový program, přímo na míru účastníkům semináře KB5 Minimum, podle kterého by mohli cvičit a cvičení si zapisovat. Výsledkem je Kettlebell: KB5 Minimum Workbook, verze 1.0.

Co v manuálu naleznete?

  • minimalistický cvičební program v duchu motta „1 kettlebell, 2 cviky, 3x týdně“
  • review cviků „rozcvičky“/“docvičky“  a všech základních progresí  a variant kettlebell TGU a swingu
  • program založený na čtrnáctidenní blokové „yin yang“ periodizaci – 20/80, 80/20
  • podrobný rozpis progresivně náročnějších tréninků na celkem 16 týdnů
  • max. 45 minut/trénink pro optimální výsledky

Kettlebell:KB5 Minimum Workbook je určen výhradně pro absolventy našich kurzů – helo ke stažení dostanete na semináři, nebo vám jej zašleme e-mailem.

Manuál je v .pdf, předpokládá se že si jej vytisknete a budete si do něj vaše cvičební aktivity pro lepší přehled zapisovat. Doporučujeme program dodržet tak jak je napsán. Případné dotazy a komentáře nám dejte vědět na našem diskuzním fóru.

Pro zájemce o cvičení s kettlebells doporučujeme sledovat kalendář plánovaných akcí a přihlásit se s dostatečným předstihem, absolventy kurzu KB5 Minimum upozorňujeme především na chystaný návazný seminář Kettlebell: KB5 Minimum pro pokročilé!

Chystáme ke stažení další materiály (videa, ebooky), a to nejen pro účastníky našich kurzů, ale i zájemce z řad veřejnosti. Sledujte naše www a Facebook stránku!