Pavel Tsatsouline se spojil s Danem Johnem, udělali spolu několikadenní seminář,  a hlavně vydali DVD sérii plus dlouho očekávanou knihu, která se jednoznačně zařadí mezi ty nejdůležitější knihy o fitness a silovém tréninku vůbec – Easy Strength!

Pavel i Dan mají kromě tuny praktických zkušeností i jeden zázračný dar – pročtou a prostudují všechny důležit výzkumy let minulých i současných, přeloží je z odborného žargonu do jazyka běžných smrtelníků a řeknou nám: Dělejte tohle a takle!

Kniha  i DVD série potěší všechny zájemce o silový a kondiční trénink, především ty, pro které je S&C především jednou z důležitých součástí tréninkového plánu – ať už se věnují nějakému sportu či fyzické aktivitě, nebo působí jako fitness profesionálové.

Knihu už máme 3x prostudovanou, DVD shlédnutá a chystáme podrobnou recenzi. Prozatím jen malá ukázka – Dan a Pavel píšou v úvodních kapitolách knihy o tzv. GPP, General Physical Preparation, tj. obecné fyzické přípravě, a vyjmenovávají TOP 16 GPP cviků. Vypsali jsme si je a srovnali s našimi programy:

Kolik z výše uvedených cviků máte ve svém programu?

Team KB5 využívá 95% výše vedených cviků (což nás potěšilo), a rozhodně zapracujeme na tom, abychom jich zahrnuli 100%. Když to totiž Dan John nebo Pavel Tsatsouline řeknou „dělejte to“, je třeba pozorně naslouchat a řídit se jejich radami.

Pokud některé cviky z výše uvedených neznáte, nevadí, představíme je postupně na našich www a chystaném video kanálu. Prozatím doporučujeme knihu Easy Strength podrobně a několikrát přečíst, a shlédnout též doprovodnou DVD sérii.

Sérii 16 DVD (!) Easy Strength zakoupíte na stránkách DragonDoor.com, knihu Easy Strength tamtéž – v elektronické verzi i jako paperback!

 


Chceš se hýbat lépe, dostat se do kondice, zesílit?

Pošli nám email pomocí formuláře níže a rezervuj si zkušební lekci ZDARMA!

• Krok 1: Rozhodni se, do kterého KB5 Gymu se chceš přijít podívat. Nepotřebuješ žádné speciální oblečení ani vybavení – stačí tričko, kraťasy, tenisky anebo bos.

• Krok 2: Rezervuj si lekci ZDARMA. Nejsou potřeba žádné předchozí zkušenosti či kondice – jen chuť se sebou něco dělat. Domluv se na první lekci ještě dnes! 

    Jméno a příjmení

    Tvůj email

    V kterém KB5 Gymu chceš přijít na zkušební lekci ZDARMA? (Praha 3, Brno, Hradec Králové, Zlín, Bratislava, Nitra).

    Chystané webináře, semináře, certifikace a další akce!