Pět a půl jednoduchých cviků pro začátečníky

Seznamte se s Resety! Stačí na ně kousek podlahy, a pár minut času!

Na videu vidíte krátkou ukázku z našeho programu OS Reset, který se učí všichni KB5 začátečníci. Resety využíváme jako “rozcvičku”, jako “docvičku”, vybrané Resety i v průběhu tréninku jako kompenzační cvičení.  

Koncept je jednoduchý – resetuj dech, kývej hlavou, přetáčej se, pohupuj, přecházej na zemi z jedné pozice do druhé, lez, postav se a choď. Ve videu nalezneš i stručný cvičební program – co, jak často, a kolikrát.  

Každá z kategorií “cviků” má x variant, video shrnuje ty základní a nejtypičtější. Chcete-li se dozvědět detaily a naučit další varianty, doražte do některého z našich KB5 Gymů na pravidelné lekce, nedělní večerní cvičení pro zaneprázdněné, anebo seminář OS Reset.

Pět a půl jednoduchých cviků pro začátečníky [2 minutové video]

 


 

Chceš se hýbat lépe, dostat se do kondice, zesílit?

Pošli nám email pomocí formuláře níže a rezervuj si zkušební lekci ZDARMA!

• Krok 1: Rozhodni se, do kterého KB5 Gymu se chceš přijít podívat. Nepotřebuješ žádné speciální oblečení ani vybavení – stačí tričko, kraťasy, tenisky anebo bos.

• Krok 2: Rezervuj si lekci ZDARMA. Nejsou potřeba žádné předchozí zkušenosti či kondice – jen chuť se sebou něco dělat. Domluv se na první lekci ještě dnes! 

    Jméno a příjmení

    Tvůj email

    V kterém KB5 Gymu chceš přijít na zkušební lekci ZDARMA? (Praha 3, Brno, Hradec Králové, Zlín, Bratislava, Nitra).

    Chystané webináře, semináře, certifikace a další akce!