Viktor Pesta MMA

Gratulujeme Viktorovi Peštovi z pražského Penta Gymu k vítězství na UFC Fight Night ve švédském Stockholmu!

Viktor porazil 3:0 na body „Ruského medvěda“ Konstantina Erokhina, jehož obávané granáty na českou takedown mašinu nestačily. Jakmile Viktor dostal Erokhina na zem, byl jeho. Nechybělo málo, a dostalo se i na oblíbený krucifix, tj. „bábu pod kořenem“.

Viktor se na zápas připravoval ve svém domácím Penta Gymu po vedením Dana Bartáka a jeho teamu instruktorů, silovou a kondiční přípravu absolvoval pod vedením Pavla Macka a Václava Salače v KB5 Gymu Praha dle metodiky StrongFirst. Koncem r. 2014 odjel trénovat do švédského Allstars Gymu a do USA trénovat po boku současné MMA elity.

V ČR jej u televizních a počítačových obrazovek povzbuzovaly tisíce fanoušků, ve Stockholmu na místě support team kolegů a kamarádů. Viktor nás nezklamal – je to prostě borec!

Viktor Pešta UFC

Viktor Pešta UFC

Fanoušci Viktora Pešty

Viktor Pešta v UFC

Pro Viktora i české MMA je toto vítězství neskutečným úspěchem. Pokud byste měli zájem Viktora v jeho další úspěšné kariéře podpořit, např. jako sponzor, kontaktujte Viktorův management na jeho oficiálních Facebookových stránkách

Pokud se vám článek líbí a chcete podpořit naší publikační činnost, přidejte prosím komentář, klikněte prosím na „Tweet“ nebo „to se mi líbí“!

Chystané akce a semináře!

[events_list]