Všichni se smějete/me kamarádům a kolegům, kteří se 1. ledna se sebou rozhodnou něco dělat. 

“No jo, leden, to zase budou tělocvičny narvaný až k prasknutí, a v únoru poloprázdno, zase jen staré známé tváře a staré páky”, říkáme si všichni.

Jo, třeba jo. 

Často. 

Ale třeba ne. 

Třeba přibude pár nových tváří. Uvidíme je i v únoru, a možná i v březnu (nejen v úterý).

Přibudou ti, jejichž největší překážkou bylo jen a jen se konečně rozhoupat – napsat nebo zavolat, domluvit se naprvní lekci, sbalit si kraťasy a tričko a dorazit – do neznámého prostoru. Mezi neznámé lidi. Cvičit něco, co zná jen z těch internetů, a často zjistit, že je na tom ještě hůře, než si myslel. 

Třeba nevydrží, jasně – třeba to byl jen chvilkový impuls, letmý záchvěv touhy po lepší já. Ale překonal našptávače okolo i v sobě, kteří mu říkají: “Minulý rok jsi to nedal, předminulý také ne, a těch pár před nimi jsi také nevydržel”.

Ale přesto přeze všechno letos napsal email, dorazil, odcvičil první lekci (na které to pro zajímavost vypadá takto). Dorazil na druhou. Po týdnu po dvou zjistil, že to není tak hrozné, a že se zlepšuje – pomalu, ale jistě. 

Za pár měsíců ho potkáte, jak parádně jednoruč swinguje, a za rok dva tahá mrtvé tahy s velkou činkou a zvedá na get-up 48 kg Bestii. Ale výkony vem ve finále čert – co je důležité: nebolí záda, pupek nikde, a kolegům nezbývá v létě na volejbálku na pláži uznat, že to konzistence/systém přináší výsledky. Zdraví, kondici, sílu, dobrou postavu a náladu. 

My jsme se však tento rok rozhodli všechny nováčky podpořit ještě o něco více.

 

Co se budou v prvních týdnech učit? Swing a get-up. 

Jaká je nejlepší (a jediná) kniha o úvodu do cvičení s kettlebell v češtině? Kettlebell Simple & Sinister (je mj. i z těch, co vyšly v zahraničí, nejlepší).

Jaký program bude nováček v KB5 Gymu cvičit? Simple & Sinister. 

A tak jsme se rozhodli každému nováčkovi, který se v lednu rozhodne si vyzkoušet 3 měsíce v KB5, knihu Kettlebell Simple & Sinister jako dárek zdarma. 

Vzdělání. Porozumění tomu, odkud, kam a proč. Motivace. A navíc i zábava, protože Pavlův styl je prostě nezaměnitelný. 

Takže nejlepší čas začít je třeba právě tento leden- stejně tak, jako kdykoliv jindy předtím. Ale Nový rok je časem změny přeměny, a může být startem nového, o něco lepšího života. Důležité však je – ZAČÍT! Napiš, doraž, a uvidíme, co jak dále. Těšíme se na Tebe.

Za team KB5

Pavel Macek, StrongFirst Master Instructor, šéfinstruktor školy KB5


Chceš se hýbat lépe, dostat se do kondice, zesílit?

Pošli nám email pomocí formuláře níže a rezervuj si zkušební lekci ZDARMA!

• Krok 1: Rozhodni se, do kterého KB5 Gymu se chceš přijít podívat. Nepotřebuješ žádné speciální oblečení ani vybavení – stačí tričko, kraťasy, tenisky anebo bos.

• Krok 2: Rezervuj si lekci ZDARMA. Nejsou potřeba žádné předchozí zkušenosti či kondice – jen chuť se sebou něco dělat. Domluv se na první lekci ještě dnes! 

    Jméno a příjmení

    Tvůj email

    V kterém KB5 Gymu chceš přijít na zkušební lekci ZDARMA? (Praha 3, Brno, Hradec Králové, Zlín, Bratislava, Nitra).

    Chystané webináře, semináře, certifikace a další akce!