(P)rehabilitační, pohybový, silový a kondiční program pro běžce

„Hýbeš se špatně, protože tě něco bolí? Nebo tě něco bolí, protože se hýbeš špatně?“, říká renomovaný fyziotereput a coach Gray Cook.

Běžec a jakýkoliv jiný sportovec musí mít minimální potřebnou mobilitu a flexibilitu, reflexivní stabilitu středu a samozřejmě symetrii. Minimální potřebnou a bez bolesti. Jedno totiž souvisí s druhým.

Přátelé z běžeckého serveru Rungo.cz nás oslovili s prosbou o program „obnovy těla“ a jednoduchou (p)rehabilitační, pohybovou a kondiční přípravu pro běžce.

Marka a Majdu jsme nejprve nechali projít vstupním „testem“ FMS – 7 jednoduchých úkonů, které nám řeknou, jak na tom člověk je. Ne kondičně, ne silově, ale co do kvality pohybu. FMS též odhalí asymetrie, dysbalance, v horším případě i bolest.

  • Jak Marek a Majda dopadli?
  • Jak vypadal jejich první trénink?
  • A čemu se budou následující 3 měsíce věnovat?
 

 

Chceš se hýbat lépe, dostat se do kondice, zesílit?

Pošli nám email pomocí formuláře níže a rezervuj si zkušební lekci ZDARMA!

• Krok 1: Rozhodni se, do kterého KB5 Gymu se chceš přijít podívat. Nepotřebuješ žádné speciální oblečení ani vybavení – stačí tričko, kraťasy, tenisky anebo bos.

• Krok 2: Rezervuj si lekci ZDARMA. Nejsou potřeba žádné předchozí zkušenosti či kondice – jen chuť se sebou něco dělat. Domluv se na první lekci ještě dnes! 

    Jméno a příjmení

    Tvůj email

    V kterém KB5 Gymu chceš přijít na zkušební lekci ZDARMA? (Praha 3, Brno, Hradec Králové, Zlín, Bratislava, Nitra).

    Chystané webináře, semináře, certifikace a další akce!