Get-up a swing? Série po 3-5? Běhání si musíte zasloužit? TA kettlebell?!?

Pavel Macek dostal za své bludné a kacířské názory k radosti české běžecké, bodybuilding, beauty, CrossFit & fitness komunity (a Ládi S.) KB5 let natvrdo, a to rovnou v jedné z nejpřísnějších káznic na světě, legendárním Alcatrazu. Hardstyle posilka, vo tom žádná. 

Žalobníč… Žalobci požadovali tresty nejvyšší: elektrický rotoped, lámání v kruháči, mučení mistrem Jógou, nasazení Adidas bot (ne nutně španělských) či železný koule. Soudce mu vyměřil původně 20, ale sazba mu však nakonec byla snížena, protože Pavel ve své výpovědi trval na tom, že prostě více jak 3-5 nedělá, basta.

Přístup do vězeňské posilky mu byl po demolici několika fitness strojů sice zakázán, ale tím se Pavel – přezdívaný v podsvětí díky své náklonosti k jisté Mimi jako Don Kočičon – jak vidno nenechal odradit. Kvůli alcatrazskému větrnému počasí (a z bezpečnostních důvodů) najel na program oblečený Nahý bojovník. Posuďte ostatně sami.


 

Chceš se hýbat lépe, dostat se do kondice, zesílit?

Pošli nám email pomocí formuláře níže a rezervuj si zkušební lekci ZDARMA!

• Krok 1

Rozhodni se, do kterého KB5 Gymu se chceš přijít podívat. Nepotřebuješ žádné speciální oblečení ani vybavení – stačí tričko, kraťasy, tenisky anebo bos.

• Krok 2

Rezervuj si lekci ZDARMA. Nejsou potřeba žádné předchozí zkušenosti či kondice – jen chuť se sebou něco dělat. Domluv se na první lekci ještě dnes! 

    Jméno a příjmení

    Tvůj email

    V kterém KB5 Gymu chceš přijít na zkušební lekci ZDARMA? (Praha 3, Brno, Hradec Králové, Zlín, Bratislava, Nitra).

    Chystané webináře, semináře, certifikace a další akce!