Kettlebell KB5 Camp 2014Kettlebell KB5 Camp 2014 – intenzivní víkend plný chytré dřiny, železa a zábavy („podrž vodku a sleduj“)!

Mrkněte na akční video z doposavad největší kettlebell akce v ČR (přes 70 účastníků!) pod vedením SFG2 a SFG instruktorů z Funkčního tréninku Praha a KB5 Gymu Praha, Brno, Kuřim a Tábor!

Report z KB5 Campu napsali naši žáci – děkujeme! Uvidíme v gymu a na dalších zajímacích akcích, které plánujeme. Slibujeme, že to bude stát za to!

Justys, Pavel a team instruktorů + asistentů KB5 Campu 2014

Je to chytrý a má to smysl!

Díky termínu uzávěrky jsem se pro camp upsala teprve po svých dvou týdnech tréninku s Bětkou. Netušila jsem, do čeho jdu (ani se cvičením, natož s campem), ale jsem za to rozhodnutí moc ráda.

S novým rokem jsem začala resetovat svůj život a chytré a smysluplné věci mi tak nějak přicházejí do cesty. Funkční trénink, a to včetně campu, je jedna z nich.

Bylo jasný, že budu oproti ostatním ladies dost amatér, ale ani na chvíli jsem se tak necítila!

Díky, že jste nám dopřáli 3 dny klidu od všeho a všech, vytáhli od každodenních starostí a téměř „in the middle of nowhere“ s námi byli jen v naší vlastní „kleci“. Profi koučování a fungující organizace tak velké skupiny je důkazem, že jste si dali s přípravou fakt záležet.

Vrátila jsem se domů úžasně odpočinutá a víkendovou pohodu jsem si protáhla o kapitolu body & mind a bolavé svaly si večer prohřála v sauně.

Petra Š.

 

Pavle,

chci poděkovat tobě i tvým instruktorům a asistentům za skvělou práci a zábavu. Vždy jsem doufal, že nikdy nevyřknu „chybí mi koule!“ Naštěstí pro mě to nemyslím v anatomickém slova smyslu :) Mám chuť cvičit a hejbat se. Kemp mě nakopnul a získal jsem novou motivaci nežít jako prase, ale jako člověk.

S díky,

Viki Z.

 

Pavle a Justys,

V první řadě jsem moc ráda, že jsem vás poznala, jste oba moc fajn lidi a věřím, že ještě bude spousta příležitosti poznat vás lépe.

Teď trochu kritiky k tomu vašemu campu… kurňa, co bych napsala… ne, vážně, měli jste to skvělý! Já jakožto člověk, který si na své živobytí vydělává a tudíž neutrácí jen tak za něco, si hooodně vybírám, a jdu po kvalitě a profesionalitě. A vy jste nejlepší! Měli jste to perfektně připravený a moc oceňuji, ze za těch několik dnů nebyla během tréninku chvilka, kdy bych se nudila.

Když jsem se na KB5 Camp hlásila, trochu jsem se bála, jestli to dám, protože holky z Funkčního tréninku jsou fakt namakaný a když čtu vaše články, kolik která zvedne, tak se mi rosí čelo… ale díky vám, vašemu coachingu a feedbacku jsem zjistila, že nejsem zas takový looser. Hodně věcí jsem se naučila, spousta detailů „docvaklo“ na své místo a díky tomu se teď na cvičení budu těšit ještě více.

Pozdravujte Bětku, Páju a Vencu, myslím, že i díky nim jsme byli rozhodně nejlepší team (i když nikdy nezapomenu, jak mi Venca během toho šíleného workoutu opravoval Goblet dřep).

A díky všem, ze jste nás „jižany“ [z KB5 Gymu Tábor] vzali mezi sebe, jsem ráda, že můžu odteď klidně říkat „my z KB5“.

Poznámka pro Justys: hele já už vím, proč k tobě chodí tolik holek, Tom mě teď furt dokola opakuje, jak je na mne pyšnej ;-)

Poznámka pro Pavla: prosím tě, Tomovi prý chybělo něco jako „vytáhnete si ty hlavy z prdelí a poslouchejte“, nevíš, o co jde?

Mějte se, byl to parádní camp!

Iva N.

Skvělá metodika, ale to se dopředu vědělo :-) Hodně oceňuju, že se „nešetřilo“ na team leaderech a  asistentech, při procvičování každého cviku člověk dostal okamžitý feedback, což byl jeden z důvodů, proč jsem takovou akci potřeboval.

Cvičení s kettlebells je pro mě samotářskou aktivitou a proto jsem se už měsíce před Campem těšil na pestrou komunitu lidí, kterou spojuje jeden společný zájem. Parta, která se na tam sešla, a atmosféra celé akce předčily má očekávání. Za mě supr, těším se na další akci, určitě dřív než příští léto!

A vám dvěma velký respekt a dík, děláte to moc dobře!

Prima léto

Honza S.

 

Chcela by som sa Vám poďakovať, že ste si dali tú námahu a zorganizovali prvý spoločný camp KB5 a Funkčního tréningu. Program bol veľmi ucelený – bolo super mať možnosť si opäť precvičiť jednotlivé základné cviky pod dohľadom rôznych inštruktorov, kde si každý všíma niečo málo odlišné a tým sa zlepšiť.

Celkovo to boli krásne tri dni vypádku z reality strávených v spoločnosti veľmi zaujímavých ľudí. Som rada, že som sa campu zúčastnila.

Ines H. 

Milá (silná a krásná) Justys,

ještě jednou díky především tobě a Pavlovi, team leaderům a všem jejich asistentům – jste skvělí! Oceňuji vaši profesionalitu, trpělivost a přístup, který je mi velmi sympatický. U vás jsme v dobrých rukou, o tom jsem přesvědčena už dlouho a zůstávám stále.

Camp „přeplnil“ má očekávání. Odnesla jsem si spoustu nových tipů ke cvičení (pak nějaké povlečení, záclonky, závěsy…. :), výborně si zacvičila, pobavila se, poznala nové fajn lidi a více ty, které už jsem znala. A k tomu všemu jsem se šestkrát mohla přejmenovat. Byl to skvěle investovaný čas! (Lepší wellness pobyt jsem si k narozeninám nemohla přát :).

Svou práci děláte výborně, gratuluji a držím palce! Jsem ráda součástí téhle sekty :) a těším se na příští kettlebell fesťák.

PS: Neuvažujete o rozeslání stručného shrnutí tips & tricks?

Zdar a sílu,

Jana P.

 

Pozitiva: super atmosféra, „paleo“ jídlo, prostředí – okolí, koupání v dosahu, restaurace plus celé ubytování super, organizace campu (uspořádání do čtyř týmů, dostatek asistentů), obsah, frekvence, doba trvání i intenzita cvičení, dostatečné pauzy na odpočinek a regeneraci.

Udělám teď bez problémů shyby (zásluhu přisuzuju campu)

Negativa: malé porce jídla :-)

Tygřík

 

Na Camp jsme se těšili, že budeme moc strávit několik dnů s našimi guru přes silový trénink. Na začátku jsme měli smíšené očekávání a také menší obavy (hlavně co se týče naší fyzičky).

Cvičení a atmosféra byla výborná a my jsme si v těchto dnech odpočinuli a zapomněli na všechny všední starosti. Co nás zklamalo, byla schopnost „šéfkuchaře“, který propadl kouzlu instantních polotovarů (od firmy NOVACO) a snažil se svým paleo pokusem zvrátit náš proces regenerace na další trénink.

Prostředí bylo perfektní, název campu – Pohoda na Radosti, vystihovat celkovou situaci. V campu vládla naprostá pohoda a z výkonu, který jsme ze sebe dostali, jsme měli radost. Cvičit uprostřed přírody a příjemně u toho zrelaxovat je balzám na duši a tělo.

Velké díky a poklona patří organizátorům celého campu (Justys a Pavlovi), team leaderům, jejich asistentům a samozřejmě všem, kteří se campu zúčastnili a vytvořili atmosféru campu.

Děkujeme a těšíme se na příští rok!!!

Klára a Vašek

 

Pokud se vám článek líbí a chcete podpořit naší publikační činnost, přidejte prosím komentář, klikněte prosím na „Tweet“ nebo „to se mi líbí“!

Chystané akce a semináře!

[events_list]