KB5 KanclFit„Kettlebell páka“ a takzvaná „zlomená“ páka, které vyučujeme jako přípravné drily na našich lekcích a seminářích, patří k jednoznačně nejlepším cvikům na zlepšení mobility ramen.

V kanclu však a) kettlebell nemáte b) dobře možná máte, ale možná by na vás kolegové podivně koukali, jak se „páčíte“ vleže na zemi c) a vůbec, mrkneme na na jednu za alternativ, kde nepotřebujete ani kettlebell, ani si nemusíte lehat, a můžete jí cvičit kdekoliv.

Prvním cvikem programu KB5 KanclFit je tzv. „páka kdekoliv“. (Pokud jste propásli úvodní video KB5 KanclFit, klikněte zde)

„Páka kdekoliv“ slouží nejen jako kontr kancelářské shrbené opici, ale zlepší i vaší pozici s rukama nad hlavou – očekávejte výrazné silové zlepšení v kettlebell Get Upu, Pressu, Snatchy!
Dril pochází (jak jinak) od Pavla Tsatsoulina. Zpopularizoval jej mj. Sean Schniederjan v jeho vynikající knize plné super tipů The Missing Kettlebell Manual.

Pokud se vám článek líbí a chcete podpořit naší publikační činnost, přidejte prosím komentář, klikněte prosím na „Tweet“ nebo „to se mi líbí“!

Chystané akce a semináře!

[events_list]