Připravuješ se na zkoušky u policie, v armádě, cizinecké legii?

Možná ano, spíš ne.

Dobrá, na Tactical Strength Challenge? Super!

Anebo chceš prostě a jednoduše zvednout své max ve shybech – aniž by tě “kously” lokty anebo ramena? 

Jedním z našich nejčtenějších článků je Fighter Pullup: Jak za měsíc až zdvojnásobit vaše současné maximum shybů. Výsledky, které všichni, kdo tento program vyzkoušeli, jsou famózní.

V rámci curricula naší školy KB5 však samozřejmě máme programů více. KB5 není totiž “jen” kettlebell gym – intenzivně cvičíme i s velkou činkou a vlastní vahou. Následující program pochází z našeho rozsáhlého programmingového manuálu našeho systému cvičení s vlastní vahou BW5.

Každý BW5 level má – podobně jako v KB5 (kettlebell) nebo BB5 (velká činka) jasné zaměření a standard, který je nutné splnit – tolik a tolik kliků na jedné ruce, dřepů na jedné noze, shybů, přednosů, atd. Pokud tě cvičení s vlastní vahou zajímá, doraž na pravidelné lekce do některého z našich KB5 gymů, a po zvládnutí našeho základního programu se budeš moci rozhodnout, zda se nějaký čas věnovat dominantně cvičení s kettlebell, velkou činkou, anebo právě vlastní vahou.

Pokud se ti klik na jedné ruce nebo dřep na jedné noze zdá vsoučasné době jako fantazie, ničeho se neboj – máme pro všechny cviky x progresí pro všechny úrovně dovednosti a síly. Zaručujeme, že dříve nebo později se k těmto drilům pomocí jasné metody dopracuješ.

Shyby patří mezi cviky, kterým prospívají variace, v duchu z jednoho fundamentálních prinicpů “stejně, ale jinak”. A právě toho využívá specializovaný shybovací program, který vám dnes přinášíme: Commando Pullup.

Stáhni si jej v .pdf KLIKNUTÍM ZDE.

Případné otázky poprosíme do komentářů pod článkem, do Facebook KB5 skupiny, anebo na naše KB5 fórum.


 

Chceš se hýbat lépe, dostat se do kondice, zesílit?

Pošli nám email pomocí formuláře níže a rezervuj si zkušební lekci ZDARMA!

• Krok 1: Rozhodni se, do kterého KB5 Gymu se chceš přijít podívat. Nepotřebuješ žádné speciální oblečení ani vybavení – stačí tričko, kraťasy, tenisky anebo bos.

• Krok 2: Rezervuj si lekci ZDARMA. Nejsou potřeba žádné předchozí zkušenosti či kondice – jen chuť se sebou něco dělat. Domluv se na první lekci ještě dnes! 

    Jméno a příjmení

    Tvůj email

    V kterém KB5 Gymu chceš přijít na zkušební lekci ZDARMA? (Praha 3, Brno, Hradec Králové, Zlín, Bratislava, Nitra).

    Chystané webináře, semináře, certifikace a další akce!