Posilování s vlastní vahou GT5Podrobný (a zábavný) report o semináři posilování s vlastní vahou systému Gymnastiké Techné 5 pro začátečníky aneb GT5 Minimum!

GT5 patří (spolu s Kettlebell: KB5 Minimem) jednoznačně mezi nejoblíbenější semináře naší školy. Flexibilita a mobilita, kliky, dřepy, mosty, shyby, přednosy, základní principy silového tréninku jako jsou „předzpevnění“, „vývrtka“, „aktivní přitažení“, „silové dýchání“ atd. atd., prostě stručně a jasně abeceda posilování s vlastní vahou. Jak probíhá výuka, jsme na nich pracovali a jak to vlastně celé vypadalo?

Report Neumím ani dřep, ani klik, natož pak shyb od Dany Škorpilové (ano, té Dany Škorpilové, manželky našeho top ultramaratonce a propagátora běhu Miloše Škorpila) naleznete na stánkách Běžecké školy Miloše Škorpila (klikněte pro otevření v novém okně). Daně děkujeme, a těšíme se opět na viděnou!

Další GT5 seminář bude až na podzim; chystáme též GT5 pro pokročilé (kliky na jedné ruce, dřepy na jedné noze… ). Chcete-li však na sobě začít systematicky a metodicky pracovat již dnes, přijďte se podívat na některý z našich pravidelných tréninků!

PS: Další report je již na cestě, jakmile bude na světě, postneme odkaz!

Nejbližší akce, semináře a kurzy!

[events_list]