Vězňovo dilema - co vy na to?Cvičebních pomůcek, systémů, programů a samotných cviků je dnes bezpočet. Problémem dneška není jejich nedostatek, ani nedostatek těch opravdu dobrých  a zaručeně fungujících, naopak.

Běžný člověk však skáče z jednoho náčiní na druhé (to které právě letí), než dokončí jeden program, už začíná jiný, protože se nudí a nevidí výsledky HNED! Než ten nový vůbec začne cvičit, už chytračí a špekuluje, jak jej  modifikovat.

Výsledek? Nuže… „Zábava“ (počáteční nadšení z něčeho nového), ale žádný pokrok, namožení, ale žádné znatelné zlepšení, čili výsledek mizivý či žádný.

[amazon_carousel widget_type=“ASINList“ width=“550″ height=“200″ title=“KB5 doporučuje! Stáhněte si do vašeho Kindle!“ market_place=“US“ shuffle_products=“True“ show_border=“False“ asin=“B004XIZK5K, B004XIZMR6, B0051GOM66, B005Q6M79A, B005ESHJ34, B006HXPR66, B0097AMZ7K, B005J386IQ“ /]

Dan John ve více než doporučeníhodné knize Easy Strength píše:

„Řekněme, že z nějakého důvodu jste zjistili, že můžete trénovat pouze 45 minut týdně celkem. Jste třeba politický vězeň nebo tak něco. Budete moci mít jen 3 tréninky 15 minut každý. Co budete dělat? Promyslete si to…

  • Co budete dělat?
  • Trénovat svoje core na velkém nafukovacím míči?
  • Strečovat důkladně všechny svaly, abyste si nic nenatáhli?
  • Chodit na běžícím pásu a pomalu nechat vyšplhat váš tep?
  • Dávat pozor na to, abyste měli dostatek času na vychladnutí po tréninku?

Pokud jste odpověděli „ano“ na kteroukoliv z těchot otázek, doporučuji, abyste nečetli žádnou mých knih. Se třemi 15-minutovými tréninky budete očividně muset vše ořezat až na jádro toho, co potřebujete.“

Vězňovo dilema - co vy na to?

Nezaměnitelný styl Dana Johna:-)

Teď ale vážně: Co byste cvičili? Bez vybavení, případně s jakým vybavením? Co byste vynechali? Na čem byste pracovali? Konkrétně!

Opakujeme: Máte možnost cvičit jen 3x týdně, jen 15 minut každý trénink – a musíte být opravdu v TOP kondici, život v krimu je džungle, kde přežijí jen ti nejsilnější. Zajímá nas samozřejmě silový a kondiční trénink, proto prosím vynechte odpovědi typu „levej hák, penalta do kulí“.

Co vy na to?

Dejte vědět do komentářů pod článkem!