Kettlebell KB5 Gym BrnoŠkola Kettlebell KB5 otevírá po pěti letech působení v ČR první oficiální pobočku – KB5 Gym Brno!

KB5 Gym Brno nabídne všem zájemcům o silový a kondiční trénink pravidelné tréninky s kettlebell, posilování s vlastní vahou a velkou činkou, přesně dle ověřených programů školy KB5.

Tréninky v KB5 Gymu Brno budou probíhat pod vedením Pavla Konvaliny a Romana Čupery, žáků Pavla Macka, zkušených a certifikovaných instruktorů školy KB5.

Fandové silového a kondičního tréninku z moravské metropole a okolí se kromě pravidelných tréninků dočkají i populárních víkendových seminářů školy KB5 (KB5 Reset, Kettlebell: KB5 Minimum, Kettlebell: KB5 Minimum pro pokročilé, GT5: posilování s vlastní vahou, Posilování břicha: HardStyle Abs atd.).

Slavnostní otevření KB5 Gymu Brno proběhne v  neděli 5. ledna 2014!

Na programu bude mj. prezentace šéfinstruktora školy KB5 Pavla Macka a instruktorů brněnského KB5 Gymu, přednáška, ukázka cvičení a slavnostní raut.

Zájemci o cvičení v KB5 Gymu Brno neváhejte a rezervujte si místo na tréninku – klikněte ZDE anebo na obrázek níže.

Zdar a sílu – KB5!

Kettlebell KB5 Gym Brno

Pokud se vám článek líbí a chcete podpořit naší publikační činnost, přidejte prosím komentář, klikněte prosím na „Tweet“ nebo „to se mi líbí“!

Chystané akce a semináře!

[events_list]