Domácí tréninky - rehabka atd.
Re: Domácí tréninky - rehabka atd.
Po dobu mojí nepřítomnosti se nic zvláštního nestalo :-)
Jím - teda flákám to, vím, že jím málo zeleniny a moc ovoce oproti ideálnímu stavu. Mám období, kdy jím i málo masa, ale to je tím že není takový výdej.
Cvičím - bez plánu, jak to vyjde, doma 2-3x týdně, resety, et upy, swingy. Intenzita samozřejmě asi tak na čtvrtině stavu, který byl na začátku tohoto logu..prostě pořád řeším souromé rodin.né starosti a cvičení je většinou to poslední, na co mám chuť. To všechno dohromady má za následek, že jsem poněkud rozkydlá a určitě jsem přibrala. Nicméně v zájmu zachování duševní rovnováhy jsem se nezvážila.
Myslím, že se to zase změní a zase začnu pořádně cvičit..ale musí nejdřív chtít hlava.
Jím - teda flákám to, vím, že jím málo zeleniny a moc ovoce oproti ideálnímu stavu. Mám období, kdy jím i málo masa, ale to je tím že není takový výdej.
Cvičím - bez plánu, jak to vyjde, doma 2-3x týdně, resety, et upy, swingy. Intenzita samozřejmě asi tak na čtvrtině stavu, který byl na začátku tohoto logu..prostě pořád řeším souromé rodin.né starosti a cvičení je většinou to poslední, na co mám chuť. To všechno dohromady má za následek, že jsem poněkud rozkydlá a určitě jsem přibrala. Nicméně v zájmu zachování duševní rovnováhy jsem se nezvážila.
Myslím, že se to zase změní a zase začnu pořádně cvičit..ale musí nejdřív chtít hlava.
Petra Bričová, ve FuTr jako doma :-)
Myslíme ne Tebe Péťo, doufám, že doma bude líp!
Pavel Macek
Master StrongFirst Instructor | šéfinstruktor KB5
Master StrongFirst Instructor | šéfinstruktor KB5
Stav se za námi v gymu Pét'o, když budeš mít náladu. Alespoň na pokec :-) At' je lépe!
Justys
Funkční trénink Praha
"Lose your mind and come to your senses". Fritz Perls
Funkční trénink Praha
Re: Ve FuTr jako doma
Ahoj petkab,petkab wrote:Snídaně - placka z květáku, zelené cibulky a vajec, ředkvičky a jablko, nepřůstřelná káva. Oběd - nízký roštěnec pečený v pomalém hrnci na bylinkách, brokolice, mrkev. Večeře - původně to měla být zmrzlina. Rozmačkala jsem avokádo, banán, přidala kokosové mléko a kakao. No a pak jsem to neuváženě ochutnala a usoudila, že je to tak dobrý, že bych nevydržela čekat, než to zmrzne. Tak jsem to ozdobila jahodami a kaki a prohlásila to za večeři :-D
mozem sa spytat ako si robis tu nepriestrelnu kavu? Robis klasicku ciernu s maslom ako je to aj tu?
http://www.lenivakucharka.sk/nepriestre ... vany-post/
vdaka
Základ je vždycky dobrá černá - většinou filtr, moka konvička nebo aeropress.
Může být s máslem, ale častěji s ghee plus trochou kokosového tuku.
Moc mi chutnalo tohle - https://nutric.cz/produkt/nutric-bullet ... bio-220ml/ , to už je rovnou namíchaná směs do kávy, ale ani ghíčkem a kokosovým olejel od tohoto dodavatele neuděláš chybu.
A moje oblíbené - nevím, jestli ej to ještě klasická neprůstřelná káva, ale často piju kafe s kokosovým mlékem.
Vždycky stačí jen normálně zamíchat, ale lepší je na promíchání použít např. klasický šejkr na protein (nebo v nouzi šroubovací zavařovačku), je to pak lépe spojené a napěněné.
Může být s máslem, ale častěji s ghee plus trochou kokosového tuku.
Moc mi chutnalo tohle - https://nutric.cz/produkt/nutric-bullet ... bio-220ml/ , to už je rovnou namíchaná směs do kávy, ale ani ghíčkem a kokosovým olejel od tohoto dodavatele neuděláš chybu.
A moje oblíbené - nevím, jestli ej to ještě klasická neprůstřelná káva, ale často piju kafe s kokosovým mlékem.
Vždycky stačí jen normálně zamíchat, ale lepší je na promíchání použít např. klasický šejkr na protein (nebo v nouzi šroubovací zavařovačku), je to pak lépe spojené a napěněné.
Kdyby to tedy někoho zajímalo - žiju, trochu cvičím a pořád jím tak nějak stejně :-)
To znamená, že plus mínus paleo primal, sem tak úlet (kterej si samozřejmě veeeelmi užívám) v podobě čokolády, zmrzliny nebo kousku chleba...
Cvičím pořád doma - bez pevného plánu, 2-3 týdně, hlavně swingy, get upy, DL ...sem tam pro radost pressy a nebo snatche..samozřejmě resety, protahování a jedu jak v "motýlovi", tak v "kapce"
Kulatiny jsem samozřejmě oslavila swingováním, tradice se musí dodržovat - nicméně byla jsem fakt docela ráda, že nejtěžší moje domácí železo je 24, 50 swingů bylo tak přesně akorát..s nostalgií jsem si vzpomněla, jak moje 48.narozeniny jsem v gymu oslavila 48 opakováními s bestií. Myslím, že ndeska bych to rozhodně nedala :-)
A káva mi pořád chutná :-)
To znamená, že plus mínus paleo primal, sem tak úlet (kterej si samozřejmě veeeelmi užívám) v podobě čokolády, zmrzliny nebo kousku chleba...
Cvičím pořád doma - bez pevného plánu, 2-3 týdně, hlavně swingy, get upy, DL ...sem tam pro radost pressy a nebo snatche..samozřejmě resety, protahování a jedu jak v "motýlovi", tak v "kapce"
Kulatiny jsem samozřejmě oslavila swingováním, tradice se musí dodržovat - nicméně byla jsem fakt docela ráda, že nejtěžší moje domácí železo je 24, 50 swingů bylo tak přesně akorát..s nostalgií jsem si vzpomněla, jak moje 48.narozeniny jsem v gymu oslavila 48 opakováními s bestií. Myslím, že ndeska bych to rozhodně nedala :-)
A káva mi pořád chutná :-)
Pét'o, vše nej k narozkám - cvič dále a užívej života! Příště natoč video na narozky s pozdravem na FuTr!
Justys
Funkční trénink Praha
Funkční trénink Praha
Díky, Justys :-)
Video nejde natočit, nevešla jsem se do záběru :-D
Video nejde natočit, nevešla jsem se do záběru :-D