Diskuzní fórum KB5: Komunita příznivců zdraví, síly a kondice

Co, jak a s čím cvičit?

Jaký program, jaké cviky, kolik opakování?

Jak zesílit, nabrat svaly nebo naopak shodit tuk?

Jak začít, a jak ve zlepšování pohybu, síly a kondice pokračovat?

Sledujte previdelně diskusní fórum KB5, věnovaného kettlebell, posilování s vlastní vahou, velkou činkou – a vůbec zdraví, síle, kondici, pohybu a životosprávě obecně!

„Pouze pro dospělé, slušně vychované dámy a gentlemany“

Diskuzní fórum KB5 chce být alternativou současného „fitness“ světa“ pumpování bicepsů, posilovacích strojů, aerobiků, Zumb, diet a dalších moderních výstřelků. Doufáme, že diskuze na KB5 fóru bude především o nadšeneckém sdílení vlastních zkušeností a tipů: žádné flamewars, urážky a invektivy, jak je ve „fitness“ komunitě často zvykem.

Co všechno v KB5 fóru naleznete?

Pokročilí cvičenci mohou vkládat příspěvky do obecného fóra Trénink, výživa, životospráva, pro nové návštěvníky a začínající cvičence jsme založili speciální sekci (Věční) začátečníci.

Velmi zajímavou sekcí jsou pak Osobní tréninkové logy, kde si můžete vést svůj online tréninkový deník, a samozřejmě sledovat tréninkové logy ostatních čtenářů, od úplných začátečníků až po ostřílené borce.

V Akcích vás s předstihem upozorníme na novinky, chystané semináře, kurzy, párty a další akce – no a vše ostatní pak můžete postovat do sekce Off topic.

KB5 Fórum – KLIKNI ZDE a zaregistruj se ještě dnes!

Zdraví, síle, pohybu a kondici zdar a sílu!

Team KB5.cz

 


 

Chceš se hýbat lépe, dostat se do kondice, zesílit?

Pošli nám email pomocí formuláře níže a rezervuj si zkušební lekci ZDARMA!

• Krok 1: Rozhodni se, do kterého KB5 Gymu se chceš přijít podívat. Nepotřebuješ žádné speciální oblečení ani vybavení – stačí tričko, kraťasy, tenisky anebo bos.

• Krok 2: Rezervuj si lekci ZDARMA. Nejsou potřeba žádné předchozí zkušenosti či kondice – jen chuť se sebou něco dělat. Domluv se na první lekci ještě dnes! 

    Jméno a příjmení

    Tvůj email

    V kterém KB5 Gymu chceš přijít na zkušební lekci ZDARMA? (Praha 3, Brno, Hradec Králové, Zlín, Bratislava, Nitra).

    Chystané webináře, semináře, certifikace a další akce!