Posilování s vlastní vahou StrongFirst Bodyweight InstructorS radostí, hrdostí i pokorou oznamujeme, že budeme vyučovat jako pomocní instruktoři Pavla Tsatsoulina na certifikačním kurzu posilování s vlastní vahou StrongFirst Bodyweight ve švédském Göteborgu!

V den skončení StrongFirst Bodyweight kurzu v Budapešti napsal Chief na diskusní fórum StrongFirst post s názvem A great moment:

Dámy a pánové, právě jsme dokončili certifikaci posilování s vlastní vahou v Maďarsku. K neuvěření, většina žáků (z východní Evropy a Izraele) splnili test kliku na jedné ruce/kliku na jedné ruce a noze. Všechny dámy dávaly s přehledem taktické shyby a dřepy na jedné noze. Abych parafrázoval známé rčení: „Vypadají jako Jane, hrají jak Tarzan.“

SFG jménem Pavel a jeho milá žena Justyna, též SFG, přijeli se dvěma studentkami, kterým předali StrongFirst dovednosti bez ztráty kvality. Byl jsem na ně pyšný.

To však nebylo vše. Den poté nás Chief osobně kontaktoval, ještě jednou pogratuloval k výkonům i instruktorským výsledkům (tj. výkonům našich superladies Péti a Bětky!) a pozval nás na červnovou certifikaci do Švédska, abychom zde působili jako jeho asistenti. Děkujeme Pavlovi za důvěru, je to pro nás čest i velká výzva! Děkujeme našim instruktorům, žákům a fanouškům – vaše výsledky jsou naše úspěchy!

V Číně se říká – „čím výše bambus vyroste, tím níže se skloní“. S radostí a pokorou se skláníme (a těšíme se)!

Vážným zájemcům o posilování s vlastní vahou  můžeme StrongFirst Bodyweight jen doporučit – za 2 dny se naučíte více než za několik let. Měl-li by někdo zájem jet na kurz, nechť nás prosím kontaktuje, rádi pomůžeme s přípravou!

StrongFirst Bodyweight Instructor Certification, 29.-30. června, Švédsko, Göteborg

Posilování s vlastní vahou StrongFirst Bodyweight Instructor

Pokud se vám článek líbí a chcete podpořit naší publikační činnost, přidejte prosím komentář, klikněte prosím na „Tweet“ nebo „to se mi líbí“!