Kettlebell kurzy PrahaKettlebell KB5 Praha, první profesionální kettlebell gym v ČR, otevírá pravidelné tréninky cvičení s kettlebell!

V současné době vyučují v České republice pouze 2 certifikovaní RKC instruktoři: Justyna K. Macková (Funkční trénink Praha) a Pavel Macek, šéfinstruktor školy Kettlebell KB5 a školy bojových umění Practical Hung Kyun.

Justyna se již úspěšně věnuje pravidelné výuce slečen a paní v rámci pravidelných kurzů Funkčního tréninku. Pavel Macek doposavad předával své dovednosti z oblasti silového a kondičního tréninku pouze na soukromých lekcích, kurzech a seminářích školy Kettlebell KB5 či v rámci svojí školy bojových umění, sportů a sebeobrany.

Na četné žádosti se však od září 2012 rozhodl otevřít i pravidelné lekce cvičení s kettlebells!

Kettlebell kurzy budou probíhat v naší vlastní profesionálně vybavené tělocvičně – žádné vyfintěné fitko, ale poctivý old-school gym. K dispozici máme několik desítek kettlebell všech vah (od 8 do 48 kg), velkou činku, power rack a hrazdy.

Máme pro vás připraven komplexní, progresivní program – nejde nám o to, připravit pro vás jednorázové „zábavné“ tréninky, nejde nám o to vás „zničit“ – cílem je se něco naučit následováním rafinovaného, systematického programu, a především se zlepšit, a to v x aspektech tzv. „fitness“. Pracovat budeme na (p)rehabilitaci, mobilitě a stabilitě („core/jádra“), vytrvalostní/maximální/výbušné síle a cardio!

Kettlebell kurzy Praha – jste připraveni pokořit naši armádu?

 

Kettlebell kurzy Praha – program:

  • přípravné cviky – (p)rehabilitace, mobilita, flexibilita, stabilita
  • posilování s vlastní vahou
  • základní cviky s kettlebell (Get-Up, Swing)
  • pokročilé kliky s kettlebell (dřep, Clean, Press, Snatch… )
  • cardio a strečink

Cena: 3.600,-/3 měsíce; pro závazné přihlášení je třeba uhradit 1. měsíc kurzovného, tj. 1.200,- Kč – (zbytek kurzovného pak začátkem září).  Zašlete prosím přihlášku níže a my vám pošleme pokyny k platbě.

Kettlebell a old school silovému tréninku zdar a sílu!

    Tvůj e-mail (nutné zadat - prosíme 2x překontrolovat!)

    Tvůj telefon (povinné pole)

    Tvoje zpráva

     

    Pokud se vám článek líbí a chcete podpořit naší publikační činnost, přidejte prosím komentář, klikněte prosím na „Tweet“ nebo „to se mi líbí“!

    Chystané akce a semináře!

    [events_list]